Centromax beltéri ajtó

Természetesen nem csak nyíló ajtók léteznek, hanem ajtóink lehetnek lengő, toló vagy harmonika kivitelűek is.
A nyíló ajtóink lehetnek tokból nyílóak is, ami azt jelenti, hogy a vastag falaknál az ajtó benyílik a tokba értékes helyett spórolva a Megrendelőnek.
A tolóajtók lehetnek fal elé vagy fal közé tolódók. Ezeket térelválasztásra használják, mivel a szerkezet miatt ezek kevésbé szigetelnek, mint egy nyíló ajtó.

Természetesen a belső ajtók lehetnek a megszokott egyenes vagy a ritkábban előforduló íves kialakítású is.
A beltéri ajtógyártás egyik legbonyolultabb része az íves ajtó gyártása, különösen akkor ha kazettás, széles tokkal készül. Ezekhez külön hajlítósablon szükséges, amibe a fa hajlítása történik. Az ilyen munkák számunkra kihívást jelentenek és azok az elismerő szavak, amit a beépítés után kapunk adják a munkánkhoz szükséges erőt és megújulást.

Esztétikai szempontból fontos kiemelni az üvegezet ajtókat.
Mivel az üveg és az ajtó harmóniája fontos mind a mi mind a Megrendelő számára, ezért olyan üvegművészekkel dolgozunk együtt, akik ajtóinkba olyan üvegeket terveznek, hogy az minden tekintetben illeszkedjen a beltéri ajtó stílusához valamint a helyhez ahová az ajtók beépítésre kerülnek. Az üvegek lehetnek savmaratottak, ólomüvegek vagy mostanság divatos tifany üvegek.

Végezetül néhány szó az ajtó beépítéséről.
Mivel beltéri ajtóink utólag szerelhetőek így a beépítést célszerű az építkezés végre hagyni. Így megkímélhetjük ajtóinkat és nem utolsó sorban így az „i-re” a pontot mi tehetjük fel. Meglévő ajtók cseréjénél a régi ajtótokot nem kell kibontani –az vaktokként funkciónál tovább-, így elkerülhetjük a bontással járó kellemetlenségeket.

Összegezve a leírtakat reméljük, hogy hamarosan elégedet Megrendelőink népes táborában, üdvözölhetjük és tapasztalatunkkal, valamint fa iránti szeretetünkkel mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy otthonába jól érezze magát, és amikor ajtóinkra néz jusson eszébe az a szép nap amikor beltéri ajtói legyártáshoz cégünket választotta.

Beltéri ajtó gyártás 1 Beltéri ajtó gyártás 2

 
  Bemutatkozás Termékek Referenciák Bemutató terem Kapcsolat Tervezőknek / Kivitelezőknek