Centromax beltéri ajtó

Beltéri ajtóink ún.lécbetétes bútorlapból készülnek, ami a laikusoknak lefordítva rétegragasztott fát jelent.
Ezt az alapanyagot használták asztalos elődeink a ma antiknak számító bútorok készítéséhez is. Ez az alapanyag biztosítja az ajtó stabilitását, akadájozza meg a vetemedését.

Ez az ún. hordozóréteget borítjuk a Megrendelő által választott fafurnérral.

Az általunk használt furnérozási eljárás után kizárhatjuk, a fafurnér leválását, vagy, hogy belső ajtóinkon a későbbiekben repedések keletkezzenek. Ma már eljutottunk odáig, hogy nem csak magán megrendelőknek készítünk belső ajtókat, hanem számos olyan asztalosnak kollégának is, aki nem rendelkezik az ajtógyártáshoz szükséges gépparkkal és tapasztalattal, de szeretnének Megrendelőik felé minőségi ajtókat is eladni.

Ajtóink mind esztétikailag mind szerkezetileg a legmagasabb igényeket is kielégítik, így akik beltéri ajtót keresnek azok bennünk nem fognak csalódni. Természetesen a belső ajtók gyártásán kívül –alkalmazkodva az egyre gyakrabban felmerülő igényekhez- az ajtók stílusához illő teljes belsőépítészeti munkákat is végzünk. Gyakran a belsőépítész vagy a Megrendelő elvárja az ajtó gyártójától, hogy a megálmodott belső enterior (falburkolat, fa állmennyezet, beépített szekrény stb.) stílusa, anyaga, színe megegyezzen a belső ajtóval. Ezeknél természetesen hasonló anyagokat használunk, mint a beltéri ajtó gyártásához, így Megrendelőink hosszú ideig élvezhetik azt az esztétikai élményt, amit munkák révén nyújtani tudunk.

Nagyon fontos megemlíteni, hogy minden beltéri ajtónk felmérés alapján készül, így semmilyen méretkötöttség nincs.

Az adott falnyílásba gyártjuk le az ajtót, így nincs szükség a más gyártók vagy kereskedők által gyakran kért átalakításra. Ezek a cégek kényelmes módon nem az ajtóikat gyártják a falnyíláshoz, hanem a Megrendelőt késztetik arra, hogy az általuk forgalmazott ajtóméretekhez alakíttassa át ajtónyílását, nem kevés többletköltséget okozva ezzel.

Beltéri ajtó gyártás 1 Beltéri ajtó gyártás 3

 
  Bemutatkozás Termékek Referenciák Bemutató terem Kapcsolat Tervezőknek / Kivitelezőknek